Saat meiltä hellävaraiset ja perusteelliset tekstiilienpesut

Pesupalveluihimme kuuluu myös kokolattiamattojen ja huonekalujen pesut. Laadukkaalla pesulla huonekaluista ja matoista saadaan raikkaat, samalla niiden käyttöikä pitenee. Myös värit ja kuosit säilyvät paremmin, kun jätät pesun osaavalle henkilökunnallemme. 

Turun reilusiivous tekee tekstiilien pesut Turun seudulla

Oli kyseessä minkä tahansa tyyppinen tekstiilimatto, huolehdimme sen puhtaudesta. Pesemme matot niin, että ne säilyttävät muotonsa ja laatunsa. Haemme matot paikan päältä, jotta pesu-urakka olisi sinulle mahdollisimman vaivaton.  

Huonekaluissa olevat verhoilut likaantuvat käytössä helposti. Huonekaluja pestessä käytämme tehokasta höyrypuhdistusta, jolloin huonekaluihin ei jää pesuainejäämiä. Huonekalut ovat myös nopeasti käyttövalmiita. Huonekalujen pesu on asiakkaalle vaivatonta, sillä huonekaluja ei tarvitse siirtää pestäväksi paikasta toiseen, vaan pesu onnistuu kätevästi paikan päällä.

Huolletut ja raikkaat tekstiilit vaikuttavat osaltaan positiivisesti yrityksesi ilmeeseen.

Palvelut

Kilpailuta. Se kannattaa!

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä ilmainen siivousmitoitus ja tarjous soittamalla numeroon 045 111 4300, lähettämällä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.