Puhtaat ilmastointikanavat parantavat huoneistoilman laatua

Ajan saatossa ilmastointikanaviin kertyy pölyä, rasvaa ja likaa. Likaiset ilmastointikanavat heikentävät huoneistoilman laatua, mikä voi aiheuttaa pitkäaikaisia vaivoja tai jopa sairauksia. Teemme perusteelliset ilmastointikanavien puhdistukset, joissa kartoitamme kanaviston ongelmakohdat ja epäpuhtauksien kertymät.

Turun reilusiivous tekee ilmastointikanavien puhdistukset Turun seudulla

Ilmastointikanavien puhdistus poistaa ilmasta epäpuhtaudet ja parantaa sisäilmaa. Puhdistettu huoneistoilma on turvallisempi ja terveellisempi hengittää. Lisäksi säännöllisellä huollolla voidaan vähentää ilmanvaihtokanavien korjauskuluja ja pidentää niiden käyttöikää. Epäpuhtaissa ilmastointikanavissa piilee myös paloturvallisuusriski. Kanavien puhdistamisella pidetään siis yllä paitsi terveyttä myös paloturvallisuutta.

Puhdas sisäilma vaikuttaa työntekijöiden työssäjaksamiseen. Hygieenisessä ilmassa on miellyttävä työskennellä, myös asiakkaat asioivat mielellään raikkaassa huoneistoilmassa.

Palvelut

Kilpailuta. Se kannattaa!

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä ilmainen siivousmitoitus ja tarjous soittamalla numeroon 045 111 4300, lähettämällä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.